Strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej


Grupa Infomax spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa

40-246 Katowice, ul. Porcelanowa 11c

tel: 32 730 32 32
fax: 32 258 16 45 wew. 32

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP: 628-211-90-85




Klauzula informacyjna RODO

Administratorem ujawnionych danych osobowych jest Grupa Infomax Sp. z o.o. Sp. k., ul. Porcelanowa 11C, 40-246 Katowice.

Dane osobowe przetwarzane będą na niniejszej podstawie prawnej oraz w oparciu o cele:

- art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. prawnie uzasadniony interes poprzez kontakt z administratorem danych, oraz udzieleniem odpowiedzi na zadane pytanie), oraz

- art. 6 ust. 1 lit. b RODO (tj. podjęcie działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy) w związku z bezpłatną wyceną.

Odbiorcami danych będą firmy przetwarzające dane w imieniu administratora (firmy informatyczne i hostingowe), a także inne podmioty upoważnione na podstawie przepisów prawa.

Dane osobowe będą przechowywane przez okres do momentu wniesienia przez osobę, której dane dotyczą sprzeciwu wobec przetwarzania dotyczących jej danych osobowych, a po wniesieniu sprzeciwu z zastrzeżeniem właściwych terminów przedawnienia roszczeń.

W związku z przetwarzanie danych osobowych przysługują Pani/Panu prawa do:

- żądania od administratora dostępu do danych osobowych dotyczących osoby, której dane dotyczą, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także o prawo do przenoszenia danych,

- wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne celem otrzymania odpowiedzi lub otrzymania wyceny.

W sprawie przestrzegania danych osobowych prosimy o kontakt na adres mailowy:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.